MR. SALAD

MR. SALAD Salades, poke bowl, gezond eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 864 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Salad. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:54 I like Mr Salad very much. Although my last two orders I noticed that not all of my ingredients were added. Today I missed the chili mayo, spinach and pumpkin. I got sweet and sour dressing which I dont like, so my meal was without dressing. Pitty
20 mei 2022 om 13:58 Eten was zout...heel anders wat ik gewend ben Mr. Salad. Vermoed dat t door de drukte van vrijdag was. Maar was wel teleurgesteld
18 mei 2022 om 16:40 While the food was of good quality It took 2 hours between ordering and delivery. The price is ok but I'd advise eating on location.
15 mei 2022 om 20:44 Top kwaliteit eten!
8 mei 2022 om 16:07 Tasty
7 mei 2022 om 21:20 Het eten is altijd goed, smaakvol en vers. De bezorgtijd is wel ruim. Maar als je voor jezelf op tijd besteld dan is er geen probleem.
6 mei 2022 om 21:08 I am obsessed with their salads.
5 mei 2022 om 22:00 Loved the food and fast and friendly delivery
22 apr 2022 om 21:43 Ik heb meer dan 90 min. moeten wachten op mijn bestelling.. Het eten was redelijk, maar absoluut niet lekker genoeg om weer een keer hier te bestellen. Daarnaast was het bij aankomst al koud
21 apr 2022 om 22:40 5 kwartier is echt te lang. In het verleden ook lange wachttijden gehad.
21 apr 2022 om 14:40 Heerlijke salade gegeten. Fijn dat ik het helemaal zelf kon samenstellen. Salade was goed gevuld en goed vullend. Bezorging was sneller dan andere restaurants