MR. SALAD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 951 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Salad. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 15:46 Vers, gezond en lekker. Als extraatje de meest goddelijke brownie gekregen. Ga vaker hier bestellen
27 jan 2023 om 14:55 Order took a lot longer then expected, they were out of ingredients but called to ask how to replace those. However they forgot the dressing I ordered. Food was fresh and good besides that
26 jan 2023 om 19:17 Het eten van mr salad is altijd heel erg lekker. Nu al vaker besteld. Het is alleen erg jammer dat de bezorging zo ontzettend lang (90 min) op zich liet wachten en dat was helaas niet de eerste keer.
23 jan 2023 om 13:59 Gewoon weer super goed!
22 jan 2023 om 19:39 Lekker gezond man mooie toevoeging aan me dieet
22 jan 2023 om 18:58 Ben nu vaste klant
20 jan 2023 om 23:54 Ik ben altijd super tevreden over jullie, en ik blijf ook zeker bij jullie bestellen! Alleen had ik vanavond een Mr. hot chicken bowl besteld, en die was echt niet goed, zonde! Hij was erg flauw, en ik proefte geen saus.. Misschien even naar kijken?
19 jan 2023 om 21:34 Ja, de bezorging is altijd langer dan aangeduid, daarom bestel ik ruim van te voren. Veelste lage waardering voor maaltijden die lekker én gezond zijn. Altijd een succes en fijne bezorgers! Dank voor het gezond houden van deze overwerkte doos!
14 jan 2023 om 21:16 Altijd geweldig eten en een heeeerlijke gratis brownie zat erbij. Wat een smakelijke verassing, zeker een aanrader! Ik ben al jaren vaste klant en ben nog nooit teleurgesteld. Levering ook uitmuntend
14 jan 2023 om 0:12 Wat een slechte salade, oprecht niet lekker. Ik wil niet eens 1 ster geven
12 jan 2023 om 19:52 Bestelling werd op papier na een uur bezorging (koude bestelling, poké bowl) in de praktijk was dit twee uur. Mr. Salad neemt niet op als je probeert te bellen, sterker nog: je wordt weggedrukt. Na twee uur werd de verkeerde bestelling bezorgd.
4 jan 2023 om 19:52 Het was lekker maar er zat bijna geen zalm in en de chili mayo ontbrak,de bezorger was supervriendelijk